kedd, május 01, 2012

A kézrátételes energiaátvitel judeo-keresztényi módja

Felettébb "viccesnek" találom egyes "keresztények" hozzáállását a kézrátételes / energia gyógyítás témakörével kapcsolatosan. Szűklátókörűségre és információhiányra gondolok elsődlegesen, holott a kezükbe adatott és általuk egyetlen elfogadhatónak kikiáltott forrásban is meglelhetnének bizonyos alapelveket, amelyeket viszont figyelmen kívül hagynak.

Nem vagyok sem távgyógyász, sem reiki specialista, nem is akarnék a szakember szerepkörében pózolni, vagy semmi ilyesmi, viszont pár dolog, ami szűk családi körben működik, így empirikusan bizonyító erejű számomra.


Kezdjük az elején. Ugye a 7 fő csakra elnevezését nem kell túl sokaknak fölsorolnom; ehelyütt mindenkit megkímélek tőle. Nem véletlen, hogy a gyökér csakrával kezdődik minden, ami bizony "alul" helyezkedik el. A korona csakra pedig az egészet megkoronázza. Létezik ugyan kétirányú áramlás, ahogy a vérkeringésnél is van ütőér és véna, tehát van visszairányú áramlás is, viszont lényegében a fő irányvonal, az élet folyama, ha úgy tetszik, a gyökértől indul a korona irányában. 

Az ószövetség első könyvében található az a leírás, amikor Ibrahim szolgája elmegy, hogy feleséget keressen az illető fiának, és amikor útjára bocsátja, egy "energetikai esemény" is történik kézrátétel formájában. 
Vajon mit olvasunk? A mai, több vallásfelekezetben is fellelhető szokáshoz híven a feje tetejére helyezi a kezét, a korona csakrához? 

Szóval, ha lentről, a gyökértől áramlik az energia felfelé, akkor miért ez a hülye szokás, hogy az áldozat fejére teszik a kezüket?

Most itt a lényeg az előző mondatban dőlt betűvel van.
Nézz utána, de bizony, az áldozati állatnak szokták a fejére tenni a kezüket a léviták.

(Ezek után már csak zárójeles kérdésként jelentkezhet, hogy vajon miért érzi úgy minden olyan emberke, aki ilyen felekezetek fogságából nagy nehezen kiszabadul, hogy feláldozták a vezetőség anyagi jólétének oltárán?)

Hogy ez az utóbbi energetikai esemény honnan ered, milyen szálakkal kötődik az Anunnakikhoz, a Föld emberi lakosságát tyúkfarmként saját birtoktárgyaikként kezelő lényekhez, azt most nem részletezném, ezekkel az utalásokkal a fantáziádra bízom...

Mindenesetre a gyökércsakra alatti "energiafelvevőhelyek", mint térd, a combok külső oldalán elhelyezkedő csomópontok; vagy feljebbi panaszok esetén solar plexus, illetve a problémás hely alatti főbb csakra tökéletes interfészként tud működni. Igazából érintés nélkül is lehet gyógyítani, energiát közvetíteni, csak ez kicsit másképpen működik.

Hát ennyi a mára rendelt evangyéliom, drága tezsvérem. Kérlek, kapcsódki!

Nincsenek megjegyzések:

 
Locations of visitors to this page