hétfő, március 05, 2012

Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja (film)

Hogy milyen businessben utazik VALÓJÁBAN Bill Gates? Azt hiszed, hogy tudod? Kis naív! Még hogy a MS software termékcsalád, meg bla-bla....
(Persze ennek a postnak a létrejöttéhez is most kellett 3 újraindítás, {köztük az egyik kékhalállal}, mire az XP felismerte a szokásos internetkapcsolatot és rá is tudott csatlakozni... A legjobb minőség ugyebár. Ha traktort gyártanának, azt 30 kilométerenként kellene "újratelepíteni", időnként nem ismerné fel az ekét, és minden ok nélkül elkezdene időnként balra kanyarodni, miközben a terméksupporton megmagyaráznák, hogy ez felhasználói hiba...)
Ezt a filmecskét mindenkivel megnézetném legszívesebben, olyan frappánsan egymás mellé helyez el ugyan nem titkolt, de azért a reflektorfényből ügyesen, okosan, "igényesen" kívül tartott tényeket.
Mert a 3. világ országaiban az egészségüggyel gyakorlatozó népességszabályozó atyaúristen nem kevés dolgot képzel magáról. És ne képzeld egy fél milliomod másodpercig sem, hogy csak a 3. világ országaiban akarja kifejteni áldásosnak véletlenül sem nevezhető tevékenységeit....
"Kötelező védőoltások",,,,, rejtélyes következményekkel,,,,, szúnyogok mint injekciós tűk,,,,, az EUtanázia (kötelezővé tételének?) szükségessége,,,,, csak címszavak lehetnének.... És még mennyi minden!
Hogy ez propaganda film lenne, minden valós alap nélkül, csupán konspirációs teória?
Döntsd el magad, mindenesetre én kétlem. Sokminden túlságosan egyértelmű!

Hogy golyóérett-e a fickó, az nem kérdés. De ilyet ide nem írok... ;)

Nincsenek megjegyzések:

 
Locations of visitors to this page