csütörtök, december 22, 2011

Korszakváltás - gondolatok fajunk eredete és jövője kapcsán, a közelgő útelágazás fényében

Ezt a témát nem akarom bulvárosra sekélyesíteni, de sajnos annak érdekében, hogy ne két kilométereset írjak, sok helyen elég kivonatosra fogom venni. Tudom, sajnos kevesen vagytok, akik az ilyenekre kattintotok és olvastok, de ha kell, "akár egyetlen olvasó miatt is" megírom. :) Mindazonáltal úgy lesz teljes a kép, ha a linkeket is végigkattintgatjátok...


Legelőször is 2 könyvet szeretnék a figyelmedbe ajánlani: ezt (Aryana Havah: Inuaki, a bennem élő reptilián - Egy földönkívüli lény vallomásai, ha esetleg a link nem működne, javaslom, keress rá google-ban) és ezt (Aryana Havah: Zamolxtól egy új korszak felé).

Tudom (és nem csak a google/blogger statisztikái alapján), még ennél is kevesebben vagytok, akik az ilyen külső linkekre rákattintotok, de higgyétek el, hogy tényleg érdemes! A jövőnkkel kapcsolatos dolgokról olvasni ilyen forrásból nem bulváros sekélység; ez nem az, hogy most bekapcsolom a tévét, hogy kikapcsolódhassak, hanem itt komolyabb dolgokról van szó! Nem lesz instant főnyeremény és senkit sem kell beszavazni sehova esemessel...

Nah, hát akkor most, hogy az Olcsó Jánosok lekoptak, csapjunk bele a lecsóba. :D

Egy ismerősömnek ajánlottam a könyvet és az első reakciója az volt, mint nekem. Inuaki - Anunnaki. Egyenlőségjelet tettem közéjük. Hibásan. Azt hittem, hogy mint az egyiptomi írásmódban, az i, ha szó elején van, akár a is lehet. Tévedtem, ők egy másik bolygórendszerben élnek. Sőt, volt dolguk az anunnakikkal is, akik hozzájuk is ellátogattak. Náluk is eljátszották a megváltók és angyalok szerepét, miközben ott is a bolygó lakosai is rajta voltak az étlapjukon. Mint itt. Hogy ez most így sok egyszerre? Akkor olvasd el azt a két könyvet, amit fentebb linkeltem, meg még plusz bármit Zecharia Sitchintől. Igen, bármit, mert ha egyet elolvasol, végigmész a többi művén is - ez garantált!Na de kik is voltak ezek az anunnakik, akikről beszélünk?


A sumer agyagtáblák, valamint későbbi akkád és babilóniai átirataik szerint a Földre mintegy 445.000 évvel ezelőtt landoltak első ízben. A Földet egy meghódítandó és kifosztható bolygónak tartották, missziójuk célja ásványi anyagok, például az ő bolygójukon nélkülözhetetlen arany kitermelésének a megindítása volt, és ehhez kapcsolódóan hoztak létre kiszolgáló bázisokat. Akit ez részletesebben is érdekel, javaslom Sitchin könyveit - mint írtam, szinte bármelyiket, valamelyikkel ha elkezded, tuti, hogy a többit is elolvasod. Ő tudományosan és tényszerűen, a megadott sumer olvasatú neveikkel együtt végigvezet azon a folyamaton, ahogyan eljutottak addig a pontig, amikor is az anunnakik fellázadtak vezetőik ellen, mondván, hogy az embertelen, vagy inkább anunnakiatlan munkakörülmények közepette nem hajlandóak ezt tovább csinálni. Nem ment ugyanis olyan könnyedén a kitermelés, mint azt először gondolták. (És már egy ideje itt voltak, amikor ez történt - ne felejtsük el a tényt, hogy sokkal hosszabb életciklusú lényekről van szó, mint amilyenek mi vagyunk. "Egy nap az úrnál ezer esztendő"...) Ekkor a vezetők egyike-másika összeszövetkezett a többiek ellenében, és megszavaztatták a biológiai segédmunkás-tervező, genetikai hibrid-létrehozó, biorobot-gyártó programot. Ennek eredményeképpen a saját génszerkezetük némely elemét az itteni rendelkezésre álló "nyersanyag" génállományával ötvözve olyan lényeket hoztak létre, akik helyettük elvégezhették a munkát.
Nem, ez nem science fiction, hanem a rideg valóság és az "ember megteremtésének története" néven említhetjük, így vonult be a későbbi első történelemkönyvekbe - azzal a hozzáteendő mondattal együtt, hogy bizony, amíg ez a sztori eljutott a ma olvasott bibliába, addigra több fordításon - és ezzel együtt, szükségszerűen ferdítésen - is átesett. Nem csak jóindulatúakon, hanem pl. a héberbe átültetéskor elég erőteljesen mazsoláztak a sztoriból, és több szereplőt egybegyúrtak egy istenné, a szójátékokat ferdítették legbrutálisabban, volt, amit szó szerint vettek át és elmúlt az eredetibb, több rétegű jelentése, és naná, hogy a szarabbik maradt meg. Hogy kik és hogyan tették ezt, pláne mi célból, arra hamarosan visszatérünk. Mert nem volt véletlen ez sem.
(A fordítások fordításainak az eredményét pedig leellenőrizheted itt: http://hircsarda.hu/karinthylizer/ )

A "tudomány" koráról is lehetne mesélni, mert nem csupán a vallásokat dizájnolták meg valakik, de a mai értelemben vett hidegen racionális tudomány is az "ő" kreálmányuk... Hogy kiké?

Az eredettörténetet hátrahagyva kicsit előre ugorhatunk az időben. A kísérletek lezajlottak, sikeresen. Volt az "istenek" között, akinek ez tetszett, volt akinek nem. E két csoport állandóan keresztbe tett egymásnak. Mindkettőben voltak igen befolyásos döntéshozói jogkörrel rendelkező egyének, ezért a meccs korántsem volt előre eldöntve, és bizony mindkét oldal elkönyvelhetett komoly eredményeket és kudarcokat egyaránt. EN.KI és EN.LIL harcából előbbié az érdem, amiért egyáltalán ez a projekt elindult és amiért egy csomó technikai és egyéb tudásra szert tehettünk - utóbbi örülhetett viszont, amikor bolygónk egy aszteroidával ütközött, és az azt követő tsunami csaknem eltörölte az akkor benépesült Föld élővilágát, az emberek számára azonban - ő így tudta - nem volt menekvés. Utóbbi történet főhőse az isteni kegyelemből bárkán megmenekült Noé - vagy az En.ki segítségével, En.lil elől is bújkálva, titokban és tilosban hajózó Utnapistim. A kettő ugyanaz.

Az idők folyamán azonban megváltoztak a játékszabályok. Nem csak azt hitették el velünk, hogy - a kitermelés szükségtelenségével, avagy ráfizetéses voltával - elmentek innen (neves kutatók is felülnek a maszlagnak), hanem szépen a háttérből üzemeltetett titkos csatornáikon keresztül elérték a róluk fennmaradt emlékek torzítását is (például az imént említett többszörös fordításos és kiválogatós dolgokat), és a mai napig a kezükben tartják a gyeplőt. Innen, a helyszínről. A napokban egy felvilágosult emberek által látogatott fórumban futottam bele egy "ha majd az anunnakik visszajönnek" kezdetű mondatba. Majdnem elkezdtem magyarázni, de az illető úriembernek olyat nem lehet, mert mindenkinél mindent jobban tud. Szóval,c sak a tisztázás kedvéért: NEM MENTEK ŐK SEHOVA. Maximum most kevesebben vannak (amit kétlek), és/vagy titkos bázisaikat máshol üzemeltetik, nem a kirakatban.

A magukról bennünk kialakított képekben  eleinte kihasználhatták még a mi tudatlanságunkat és naivitásunkat. Nem ismerve az ő technikai vívmányaikat, be tudták nekünk mesélni évezredeken keresztül, hogy isten, meg angyalok, meg ilyen jelenés, meg olyan. Elektromosság, és szikrák, hologram és repülő szerkezetek (Illés szekere, stb.)... Mit értett volna a civilizálatlan ember ezekből? Hosszan lehetne a sort folytatni.

Ami viszont a leginkább zavaró és elgondolkodtató:
Sok embertársunkat annak idején "elragadta az isten szekere" és nem tértek vissza, mert "az Úr magához vette" őket. Ha átérzed a kor emberének spirituális éhségét (ez NEM az ő genetikájukól származik, hangsúlyozom!!), akkor érthető, hogy voltak sokan, akik erre vágytak és kiváltságnak tekintették, hogy elmehetnek oda és nem jönnek vissza.
Mellékes gondolatként: Vajon mikor ocsúdtak? Mi lehetett ilyen elragadtatott "szentjeink" sorsa? Ne feledkezzünk meg róla, hogy ezek bizony hüllőszerű lények, akik húsevők - és sokan közülük az embert egy nem kívánatos genetikai kísérlet torz melléktermékének tekintették, a táplálékláncban pedig közvetlenül alattuk elhelyezkedő egyik rétegnek.... A genetikai hasonlóság ellenére.
Nem, nem kell ellenkezni! A "tudomány" a majmokkal rokonnak nevezi az embert. genetikailag a legközelebbi lények. Mégis pörög a Kongói dzsungelben a nyárson mindenféle majom teteme is - kár magasztos tévképzettel élni az odavalósi húsevő emberek fogyasztási szokásait illetően.

Szóval, elhitették velünk, hogy ők elmentek. Mind egy szálig. Felszámolták az addig szem előtt lévő fel- és leszállópályáikat, ilyen-olyan állomásaikat, melyekről túl sok irat fennmaradt. Aztán - mivel ez még kevés volt - most nemrégiben több háborút is indíttattak azokon a területeken, ahol még lehetne valamit is találni. A régészeti emlékeik lelőhelye bizony főként Irak-Irán területe... Véletlen? Véletlen volna, hogy pont ott ment a pusztítás?

Maradjunk annyiban, hogy a titkos társaságokon keresztül jelen korunk végéig kezükben tartják a háttérből a gyeplőt és a politika csupán színjáték.
Van nekik egy kiválasztott népük, és ha minden a régiben maradna, akkor csak ők maradhatnának talpon ezen a vidéken.

Hogy ez mikor lesz?
Annyi biztos csupán, hogy hamarosan. Nemrégiben linkeltem több dolgot is ezzel kapcsolatosan.
A legbrutálisabb az, hogy sajnos mostanában nem bírják a tempót. Kifulladtak. Időnként már kilóg a lóláb, és hamarosan az egész álarc le fog szakadni. Nem fogják bírni Földünk "dimenzió-ugrását", mert ezekkel az energiákkal ők nem tudnak mit kezdeni.

A korszakokról is van némi linkelnivaló ehelyütt. (Ha az előbb nem klikkeltél volna...)
Tehát hamarosan egy aranykorba lépünk, amelynek a rezgésszintjét nem lehet gekkóaggyal, vagyis hüllő aggyal kivitelezni. Az ő elméjük az akció-reakció, akció-reakció mókuskerekében szenved és ebből nem tud kitörni. Nincs intuitív része, vagy ha van is, nagyon csökevényes és csak félelmen alapuló dolgokra tudják használni a kreatív képességeiket is.


Egy eszközük, a holdmátrix...


Még egy dolgot muszáj megemlítenem, mert sajnos sokan elmennek egy bizonyos kézenfekvő, szem előtt lévő dolog mellett. Ez pedig - David Icke szavaival élve - a Holdmátrix.
Volt egy fizikatanárom gimiben, akinél lehetetlen volt puskázni. Dolgozatíráskor mindenhová benézett, a padba, a táskádba, volt akinek a zsebeit kipakoltatta, vagy csak az ingujját húzatta fel. Nem volt helye a puskának. Mindent megtalált, és kíméletlenül járt el az idős hölgy. Egyetlen dologra nem gondolt viszont, és az teljesen elkerülte a figyelmét. Nem vette észre a pad tetején levő nyitott tankönyvet és ha az orra előtt lapoztad...
A Hold egyedülálló égitest a maga nemében. És olyanok vagyunk, mint a fizikatanárom, amikor nem látjuk, hogy ott van éppen lapozva az égen... Mind mérete, mind pályája sok-sok "rendellenességet" mutat, kezdve annál a pontnál, hogy például mindig ugyanazt az oldalát mutatja felénk - amit még olyan tudósok is, mint Asimov, megpróbáltak megindokolni, de a végeredmény mindig sántított és jöttek a feltételezésekkel, hogy bizony más holdak is ugyanígy, bla-bla. A helyzet azonban teljesen más, és erre akár a sumer iratokban is találhatsz választ, de nem csupán ott. Kezdd el használni az intuitív felét az agyadnak, és sok következtetést fogsz tudni levonni, magad is.
A Holdat - és ebben a dologban már a tudósok is hajlamosak engedni - a Föld "befogta", vagyis nem azonos keletkezési helyű és idejű vele. Vagyis korábban a Föld őnélküle létezett és nagyon is jól elvolt, mígnem egyszer, a véletlenek sorozata segítségével pont így sikerült beállítania magát, ahogy... Ja, persze. Ültess le egy majmot egy írógéppel, és ha véletlenül megírja a Kölcsey-féle himnuszt, akkor ugyanilyen valószínűség jött be...


Bizonyos forrásokból azt is lehet tudni, hogy volt élet, és hogy milyen volt az élet a Földön a Hold érkezése előtt.
Érkezésével azonban mindent fenekestül felforgatott, minden megváltozott.
Hogy kiknek volt ez jó?
Hát nézzük a legelemibb hatásokat!
A Hold pozíciójából és méretéből adódóan oly módon befolyásolja a Földet, hogy folyamatosan ott van a rezgésével. Erre a legevidensebb bizonyíték maga az ár-apály jelenség. Ily módon azonban nem csupán a tengerekre van hatással, hanem - és ezt alternatív gyógymódokban jártas olvasók is alátámaszthatják - pl. az emberi test folyadékaira is. De nem csak a folyadékokra, ennél sokkal többrétű a működése. Mind rezgésileg, mind minden tekintetben "odateszi magát". Szinte kézzelfoghatóan érezhető a jelenléte.
Nem tűnik fel, mert megszoktad, beleszülettél. Vannak hónapok (hold-napok), hetek, és a hatóránkénti ár-apály váltakozás.
Az ember élettartama, a sok-sok mellékciklus miatt is, lényegesen lerövidült.
Azelőtt csak a Nap ciklusai léteztek. Igen, az éves ciklus ebben az egyik legrövidebb, ha a Nap tengely körüli megfordulását leszámítjuk...

Mindez (a Hold létezése) olyannyira gondolkodásmódunkba ivódott, hogy komoly elvonási tüneteket okozna, ha egyszer csak fognák, és elvinnék innen, ahogyan odarakták.

Volt már ilyen? Lehetett? Nézz utána a Vénusz sosem volt holdja történetének! Amikor egymástól függetlenül több csillagász is, a teleszkópos égvizsgálás hajnalán, megfigyelte, sőt még a pályáját is kiszámolták... Igen, felbukkant egy méretes, tekintélyes hold a Vénusz körül. Évekig, évtizedekig húzódott a dolog, aztán egyik este már hiába keresték a távcsővel. Ki tudja, milyen irányban ment tovább - vagy hogy honnan jött. Nekem van tippem, mindazonáltal.

Azt is lehet tudni, hogy mielőtt idekerült volna a mi Holdunk, előtte az ember nem ilyen reaktív elmével rendelkezett, az intuitív részünk sokkal erősebb volt. Ezért kellett hát eltörölni az akkori emberiséget, és ezért jött aztán a Sitchin könyveiből is ismerős genetikai kísérletsorozat, amelynek hatására sokkal irányíthatóbbakká lettünk.
A félelem szó is ekkor került bele a szótárunkba.


Egy furcsa, új vágány még szokatlanabb vége - és az eredeti forrás fontossága

Az emberiség történelmében végigkövethető, hogy ebből az ördögi körből folyamatosan voltak, akik ki próbáltak törni. Sajnos elmondható, hogy az ilyen egyének mind-mind erőszakos halált haltak, többnyire az "ő" merénylőik végeztek velük. Gondoljunk akár a Kennedy fivérekre, vagy  John Lennonra. Mind a titkos kísérletek (mind control) alanyainak áldozatai lettek.
De most egy másik esetre hadd hívjam fel a figyelmet!

Az általam kedvelt Amarnai korszakról beszélek. Egyiptom történetében egy nagyon furcsa időszak ez. Már korábban elővettem és tárgyaltam egyes aspektusait.
A lényeg, most dióhéjban összefoglalva a következő: Adott egy ország, akik - sajnálatos módon - az aranykorból indulva, az ideális állapottól egyre és egyre távolodnak, és ezt királylistákon, és egyéb iratokban mindig leírják, folyamatában ábrázolva a romlást. Jön az új uralkodó, és minden igyekezetével azon van, hogy ebből az elhajlott állapotából az ideálisba visszahajtsa országát. Nem kevesebbet akar ő, mint az eredeti forráshoz visszatérni. (Ez itt a kulcs!!!!) Ennek érdekében egy új fővárost is felépített és egész élete és szolgálata ekörül forgott. Mindig az aranykorhoz akart visszanyúlni, mindenben efelé igyekezett.
Uralkodása végeztével nem csak a restauráció indult meg gőzerővel, de az ő elképzeléseinek démonizálása és eredményeinek negatív színben feltüntetett ferdítése is. A vele kapcsolatos dolgokat mindig csak "a hivatalos egyiptológia" szemüvegén és szűrőjén keresztül, a közvetlenül őt megelőző korszakokhoz viszonyítva mutatják be, és nem ejtenek szót arról az apróságról, hogy bizony itt komoly párhuzamok vannak - egy sokkal de sokkal korábbi korszakkal. Elhallgatják a valüdi aspektusait. A köztudatba úgy vonult be - elképesztően korai halála után - mint az eretnek fáraó, aki tévútra vitte Egyiptom szekerét. Elképesztően korait írtam, de semmi többet nem írok ehelyütt, mivel kb. ennyi, amit biztosan lehet tudni jelen pillanatban róla...

Csak két kérdést tennék fel ezzel az egésszel kapcsolatban: 

1.: Miért kellett meghalnia és ilyen körülmények között "démonizálódnia" életművének? 
1./a. alkérdés lehetne: Kiknek állt ez érdekében? 

2.: Mi történt, vagy történhetett volna, ha sikerül elérnie célját, és a következő generációk is továbbviszik az ő törekvéseit? 


A Földdel, a természettel harmóniában élés, az ősforrással való kapcsolatba kerülés, lehetőleg folyamatos összekapcsolódás vele egy olyan dolog, amit "bizonyos erők" nem néznek jó szemmel. Ezt a dolgot azon is tetten érhetjük, ahogyan megpróbálják a természettel harmóniában élő népeket, például az afrikai fekete lakosságot, illetve az ausztrál bennszülötteket kiirtani, ellehetetleníteni mindenféle programokkal. Gondoljunk csak a "védőoltásokra", amelyekkel mindenféle addig ismeretlen betegségeket terjesztettek el Afrikában, mint például az amerikai kutatólaboratóriumokban a hetevenes években kitenyésztett HIV vírus, illetve minden olyan "programra", amely az ilyen népek természetes környezetből való kiszakítására törekszik minden áron (például az aboriginal gyerekek kötelező nevelő szülőkhöz adására, ahol még a saját szüleiket sem ismerhették meg - az eredmény közismert és szégyenteljes...).

Az ősi forrástól azért is akarnak bennünket elzárni, mert ha azzal összekapcsolódunk, könnyen rájöhetünk, hogy a jelenlegi állapotok fenntartására semmiféle jogalapjuk nincs - és szépen összecsomagolhatnak és itt hagyhatnak bennünket végre. Elszakad a zsinór, amin rángatnak. Ennek beláthatatlan következméynei lehetnek!!! :) Azok a népek, akik a természettel harmóniában élnek, kevésbé fogékonyak a "mind control" programokra, kevésbé irányíthatóak. Ezért az egyik fő céljuk a lakosság agymosása és elbutítása. A tiszta afrikai fekete vérvonalban például azok a gének dominálnak, amelyek az irányíthatatlanság génjei is. Gondolkodtál már azon, vajon miért erőltetik ezt a nagy multikultit? Miért kell a feketéket a fehérekkel genetikailag is összekeverni és kinek jó ez? Félre ne érts, nem vagyok semmi jónak az elrontója, és nem vagyok rasszista sem, csupán tudományos, genetikai tényekre akarom felhívni a figyelmet.
Mikor is kezdődött ez az erőszakos genetikai keveredés? Az előkészítése nem az első feketék rabszolgákként történő elhurcolásával indult be? Nem lehetett ez már akkor is egy tudatos folyamat? (De igen!)

És ezen túl pedig arra akarom irányítani a figyelmedet, hogy mennyire fontos az eredeti forrással való összekapcsolódás.

A postom elején belinkelt könyvben az inuaki Dávid fogalmazta meg, hogy mi is a gond, amikor istenhez imádkozunk, illetve amikor bármilyen természetfeletti segítséget kérünk. Nem mindegy, hova jut el, nem mindegy, hova kapcsolódunk. Ha csak a Föld és az ég teremtőjéhez nyúlsz ki, akkor az még nem az eredeti forrás. Az még azon bőven túl van... ;) És a vallásokat tudjuk, kik készítették és dizájnolták meg...Az asztrológia mint statikus tudomány

Még egy dologra fel akarom hívni a figyelmeteket. 
Ahogy az inuaki srácnál is olvastuk, az asztrológia is egy nagyon fontos, ősi tudást hordozó tudományág, ugyanúgy mint sokminden más is.... 
Ezektől a dolgoktól évezredeken át el akartak minket zárni. Ma már ez nehéz lenne, ezért egy másik utat választottak.
Ez pedig nem más, mint a dezinformálás. Ha el tudsz jutni egy bizonyos megoldás-féléhez, akkor már sínen lehetsz, hogy kikerülj a karmaik közül. Ezért a legjobb megoldásként azt választották, hogy ha lehet, összezavarják a megoldóképletet. Ennek biztosításához pedig több kulcsfontosságú helyre is a saját "embereiket" ültették.

Miért van az, hogy a csillagos égbolt szinte köszönőviszonyban sincs az asztrológiában leírt dolgokkal? Miért van az, hogy ha erre tudósok hívják fel a figyelmet, mint nem is oly rég ez megtörtént, és asztronómiai szempontból tettek néhány észrevételt, akkor felhördült az asztrológusok hada, ahelyett, hogy az új dolgokra továbbra is nyitottan reagálva a lehetőséget fontolóra vette volna, hogy bizony nincs az kizárva, hogy a másik fél egy valós problémára hívta fel a figyelmet? Miért nem lehet módosítást eszközölni ebben az egy tudományágban? Mindenhol máshol lehetséges volna, csak pont itt, ebben a kulcsfontosságúban nem tehetnénk újabb felfedezéseket? 
Nekem az is érdekes volt, hogy amikor a Plútót felfedezték, akkor hirtelen berakták a megoldóképletbe. Aztán ahogy kikerült a nagy bolygók közül, azért még ott maradhatott az asztrológiában... Newton, aki sokminden más mellett még asztrológus is volt (!!!), vajon mit szólna ehhez? Az ő idejében még a Neptunuszt sem ismerték...


Tehát, én azt mondom, előre a természettel való harmóniában élés és a spirituális megvilágosodás útján!

Nincsenek megjegyzések:

 
Locations of visitors to this page