péntek, november 11, 2011

Hogyan világosodik meg az elmeháborodott "lelkész", aki egy idegen ország titkosszolgálatától kapja utasításait...


Nagy az isten állatkertje - ahogy a mondás tarja. Meg a kerítés is alacsony. Így szabadulhatott el az a vadállat, amelyet befogott egy huszadik században mesterségesen létrehozott közel-keleti ország titkosszolgálata és rászabadította Magyarországra.


A múltkoriban a parlamentet is végigcsaholta az idegen ország delegációjának végbeléből kilógva, közben végig azt hajtogatva, hogy Jeruzsálem Izrael örök és oszthatatlan fővárosa. Ami engem személy szerint nem érint, csak belegondoltam:
Mitől is az? Mert (állítólag pontosan) 3015 évvel ezelőtt a 12 zsidó törzs lemészárolta az addigi lakosokat és önkényesen kikiáltotta azt annak? 
(Csak zárójelben még ehhez annyit, hogy a 12 törzsből tízet ezután a kegyetlenségükről elhíresült, kíméletet nem ismerő asszírok fogságba hurcoltak, és azok soha többet nem bukkantak fel - ergo azok a valódi holokauszt áldozatai lettek. A megmaradt Benjamin és Júda törzse viszont i. sz. 740 körül kiegészült azon kazárokkal, akik a zsidó vallást felvették az azzal járó kiváltságok miatt. Ők alkotják a ma élő "izraeliták" 80%-át. Ez történelmi tény.)

De az elmebaj nem áll meg.
De hogy még szebb legyen a történet, kedves megszállott barátunk most olyannyira Krisztusnak képzeli magát, hogy jövendölni kezdte saját keresztre feszítésének közeli időpontját. Azaz azt még nem, csak egy "keresztényeket" érintő holokausztot vizionál. (Keresztények alatt pedig csakis a saját felekezetét érti, a többi szerinte a sátán gyülekezete.) Most, amikor már államilag elismert, az adózók pénzéből támogatott egyházzá vált agymosotthalmaza... Éééérted... 

Nincsenek megjegyzések:

 
Locations of visitors to this page