csütörtök, november 24, 2011

Bölcs idézetek minden napra!

Engem az irritál, ha facérbókon, vagy más szép közösségi portálokon valakik nyomják a sok-sok nagy bölcsességet és hányják percenként az okosmondásos idézeteket a falra. Ha valami frappáns és odaillő, egyet-egyet díjazok. De amikor csőstül jönnek, ökölbe szorul a talpam és kinyílik a zsebemben a napalm is. Ilyenkor illik odakommentelni az alábbi linket, amelyen "Azonnal oldódó életbölcsességek paródiája" lelhető fel.

4 megjegyzés:

Mami írta...

Na ezektől a Nyuszkapali idézetektől én is kiakadtam valamelyik nap. Írtam is valami olyat az üzifalra, hogy ha sokat izélgetik az univerzumot majd jól bosszút áll. És még csak nem is azok az emberek írkálják ki, akik tényleg a NAGY ELVEK szerint élnek. Pffffffff
A kifakadásom után lett is 3 nemismerősöm, de nem problémáztam rajta lelkiismeretileg.

AtonHotep írta...

Sose ne is bánd, mert ahogy Coelho mondta
"Az 5000 lájk józan emléke nemes szirénhangokra ébreszt."
és
"A programozó bolond alázata helyes tanulságokban bővelkedik."
továbbá
"A csillámfaszláma szilánkos lángja délszaki gyökereket ereszt."

:D :D :D

Cypern írta...

Szia!

András vagyok, egyenlőre Magyarországról. Tavasszal megpróbálunk kimenni Bournemouth-ba, és leköteleznél, ha megadnád a e-mail címed, hogy feltehessek pár kérdést. Persze gondolom, hogy már ezren megkerestek így, ezért megértem ha nem. Ha mégis engedi az időd, és a hangulatod, írj nekem erre a címre:
cyperns(kukac)gmail.com
Előre is Köszi.
András

AtonHotep írta...

Ha nem haragszol, először inkább a facebook-on fellelhető "Bournemouthi / Poole-i magyarok" nevű csoport linkjét adom meg, amely pont ilyen kérdezz-felelek típusú információáramlásra lett létrehozva:
http://www.facebook.com/groups/121858677884197/
Ott több emberke is hozzászólhat, és nem lesz a dolog beszűkítve az én szubjektív véleményemre. ;)

 
Locations of visitors to this page