szombat, szeptember 17, 2011

Egy alternatíva

Te is úgy gondolod, hogy nem azért vagy itt a Földön, hogy az üres perceidet csendes várakozással töltsed (a halálra - a szerk.), és unod már, hogy azért kell dolgoznod, hogy legyen mit enned, majd pedig azért eszel, hogy legyen erőd dolgozni? Szerinted is túl sok idő és energia megy el ezzel az egésszel, és ez csak az önfenntartás alantas cickánykereke, amiből jó volna szabadulni már, hogy szabadon alkothass? Hogy a létezésed eredeti céljához közelebb kerülhess végre, ledobva a kényszerprogramok nyűgét?
Nos, azt hiszem, létezik megoldás erre a problémánkra is. (Remélem, eléggé "emelemmesre" sikeredett eme bevezető, de megnyugtatlak, itt semmi ilyesmiről szó sincs, csak kicsit idegtépkedtem, mert az vicces - a szerk.)

Először azt gondoltam, legjobb kommentár nélkül betoldanom ezt a linket, de azért néhány szót mégis hozzáfűznók. Nem, nem szoktam le az evésről. De tény, hogy nem csak onnan lehet energiát magadhoz venni.
Az összes cikkel sem értek 100000%-osan és mindenben egyet, például (hogy csak egyetlen dolgot emeljek ki) a 21 napos szenvedéses átállásos mizériát is - szerintem - el lehet felejteni. Az a baj az ember nevű csodalénnyel már megint, hogy mint mindennél, így itt is skatulyákat és merev szabályokat akar felállítani - pedig ennél aztán tényleg nem lehet. De gondolaébresztőnek egyáltalán nem rossz a link. 

Nincsenek megjegyzések:

 
Locations of visitors to this page