péntek, szeptember 23, 2011

Bankárok nedves barna nadrággal?


A nagy világ történéseiből ezt emelném ki egyelőre. A mainstream média persze kussol és tussol és elferdít, meggörbít, hajlítgat és minden olyat megtesz, ami csak annak a bizonyos bűvös körnek áll az érdekében.

Ennyit arról a véleménynyilvánítási szabadságról, amit a hüllőgénekkel rendelkező Dévid Kamu-ron csávó sugalmazva a nyugati beteg társadalomban meglévőnek titulált, amikor is ennek Irán-beli hiányáról beszélt.
Akik egy kicsit is képben vannak a világ történéseivel, azok tudják, mire is kell ezt érteni. Hiszen Líbiával sem az volt a baj, amit a média szajkózni kezdett. A probléma mindkettejükkel ugyanaz: a Rotschild-féle bankár körök számára nem fenékig paradicsom az országuk és nincs szabad rablás a kiválasztott hüllőgéneseknek. Az amerikai élharcos gazdaságot egy kicsit megint meg akarják pörgetni, tudod, egy kis háború, aztán újraépítés, stb. 
Felesleges lenne minden további szószaporítás szerintem, a google-ba csak be tudod írni, hogy Zeitgeist, ha még mindig nem tudnád, miről beszélek...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Aton!

Kerdeznem, hogy erzekelhessem a teljes kepetesa hatteredet, amibol a novellak es a bejegyzeseid faadnak.
Ha jol ertem:
- Az "almok es a lehetosegek" hazajaban elsz, immaron 2+3 eve es veled a csaladod is.
- Zenesz, novellista vagy!
- A mairendszer (Kaptitalizmus) onpusztito mivoltaval egyetertesz es atodkozeedni a szakadekot.

Kerdeseim:
- Miert nem otthon vagy, ahol szukseg van, lenne rad is?
- MIert terheled mgad a lelked azzal, hogy egy olyan vilagban probalsz beilleszkedni ahol nem fogadnak be?

Nem provokalni akarlak es nem megkerdojelezni az elethelyzetet amiben vagy, de a valaszaid erdekelnek.
A Wall Street megszallasa es a tiltakozasok kapcsan valoban nincs a main stream mediaban hiradas, de ez nem is meglepo!

Udv

AtonHotep írta...

Néhány hibát hadd javítsak! (A helyesírásiaktól eltekintenék, pedig szerintem minden itt fut össze, addig magyarkodhatsz, barátom, amíg nem tudsz magyarul...)
NEM értek egyet a kapitalizmussal. Ki mondta? Egyszerűen azért jöttem el odahazulról, mert amikor az E.ON-IS-es 2009. decemberi fizetéspapíromon, 8 év munkaviszony után szereplő 86.000 magyar, konvertibilis forintot összehasonlítottam a távfűtés elszámoló számlán szereplő 96.000-rel, nem tudtam összerakni a költségvetési hiányt. A lehetőségeimet latolgatva, IELTS 7-es szintű nyelvtudásomat is beszámítva arra jutottam, hogy szerintem nem akarom többdiplomás portásnak szánni a gyerekeimet (jó esetben ugye).
Amúgy másként állnék ám hozzád is, ha legalább annyira lennél kreatív, hogy valami netes álnevet válassz magadnak. Szerintem ez a névtelenül írok dolog kábé annyira elfogadható, mint a bérgyilkosság. Kb. hasonlóak a gyökerei, csak más szint. ;)

AtonHotep írta...

Javítás2.: 2008., rosszul írtam az évszámot.

A kérdéseidre azért nem válaszolok, mert egyfelől, annak ellenére provokatívak, hogy ennek ellenkezőjét állítottad, másfelől pedig mert javarészt megtalálod a válaszaimat a korábbi bejegyzéseimben.

Kíváncsi lennék, mennyire lennél kemény magyar és mennyire vállalnád a szemkilövetést is, ha 4 gyerek és egy feleség sorsa is tőled függene.

Ez az "otthon van szükség rád" dolog pedig több sebből is vérzik. Nem volt ott már szükség rám, maradjunk ennyiben.
Itt pedig igenis befogadó a környezet. A tüskék és be-nem-fogadás főleg az olyan hozzáállásnak szól, amilyet Ulászló volt királyunk kedvelt népének itt jelenlevő képviselői többsége mutat - ez pedig a pökhendi, felsőbbrendűség-tudattól sújtott be-nem-illeszkedés.

Hát diónak hajában ennyi.

 
Locations of visitors to this page