szombat, január 01, 2011

Médiatörpényi gombolatok

Sokan, sok helyen reagáltak már a médiatörvényre, és - általában, kevés, agy nélküli pártkatonai létezőn kívül - negatívan - mint az közismert.
Blogom eddigi bejegyzéseinek és néhány, a közeljövőben közzétenni szándékozottal kapcsolatosan nem árt immár leszögeznem, hogy ez csupán egy blog, a saját magánvéleményemet tükrözi, s mint ilyen, még ha némely esetben keményen fogalmaz is, akkor sem szándékozik gyűlöletet kelteni, kirekeszteni, semmelyik népcsoport ellenében sem.
Hogy "erre alkalmas-e", azt persze a pártkatonák és egyéb agy nélküli létezők - nagy valószínűséggel - feszegethetnék, de - amint említettem - ez üres szócséplés volna, és remélem, blogom nem az a fajsúlyú kategória, amellyel ők számolnának. 
Hitrendszerem szerint pedig, és számomra a MAAT* sokkal fontosabb, mint egy mesterségesen megcsonkított országban, a szándékosan el- és lebutított választók által megválasztott, hamarosan letűnő zugkormány anakronisztikus intézkedései és az azoknak történő görcsös megfelelés.
Ennek fényében fogom folytatni tehát a Világképrombolás című postsorozatot és a hozzá kapcsolódó postokat. 


* A maat összetett fogalom, a kozmikus harmónia, igazság(osság), kozmikus rend, melynek megtestesítője Maat istennő az egyiptomi mitológiában - mint az közismert.

3 megjegyzés:

Mami írta...

" Kozismert? Attol tartok Safranek, maga gunyoloodik velem! Jojjon csak kozelebb..." ;)

Judit írta...

Jaj, ne, uram, a jelentés szórul szóra a tudományos....

Judit írta...

:-D

 
Locations of visitors to this page