kedd, március 30, 2010

Képlet 4

Avagy mégiscsak kommentálok.

Ezt az üzenetet Sir Hortenzique Malabo küldte nekem a Merkúrról. Vele vagy személyesen tudok beszélgetni, amikor átmaterializálódom a kommódom előtti szőnyegen állva mantrákat dúdolva, vagy pedig ha rénszarvasosat álmodom, és ilyeténképpen egy másik tér-időbe kerülök, mintegy kvantumpszichoszomatikus mitugrászként keresztül-kasul utazva. Nem, ha a télapó is benne van, akkor az nem jó, télapó nélküli rénszarvassal működik csak. Próbáld ki Te is!

Ma délelőtt a szokásos mantrámat dúdolva borotválkoztam éppen, amikor megjelent előttem Hortenzique. Bal kezében zöldalmaleves dobozt tartva szürcsölt, majd jelentőségteljesen ezt mondta:
-A fikuszoknak annyi.
Aki ismeri Hortenzique-et, az tudhatja, hogy ez nem csak kertészeti jelentőségű kijelentés volt, hanem eszkatológiai kinyilatkoztatás. A közelgő világvégéről beszélt. Aki nem ismeri őt, erre csak legyint, de én tudom, hogy ő most nagyon komolyan beszélt. És azért beszél bekódolva, mintegy példázatokban, hogy akinek nincs ehhez füle, az ne hallja. 
Az almalevet 13 Merkúri dínárért vette. Tisztán láttam a dobozán az árcédulát. Ez fontos információ, még később visszatérek rá. Vagy ha nem, majd kijelenti személyesen neked, hogy miért is olyan fontos ez. 

Hogy nyomatékot adjon előző mondatának, a kiürült zöldalmaleves dobozát összegyűrte, majd onnan a Merkúrról az én szemetes kukámba hajította, ide, a Földre. Még most is ott van, ha vissza nem materializálódott.

A világvégéről nagyon sok információja van egyébként. Közvetlenül a Tralfamadorról tud mindent, azoktól a kézfej-szerű lényektől, akik ott élnek. És van, hogy ő maga is látja már. 

Akkor szokta a legtisztábban látni, ha teliholdkÓr féllábra állva északkelet felé fordulva steptáncot járva jódlizik. Ilyenkor olyan finom rezgések birtokába kerül, mint megboldogult ükdédnagymamám kismacskája, Második Napóleon Bonifác Pápaszem. Ő is látta a világvégét. Annyira megijedt tőle szegény, hogy elfelejtette, hogyan kell nyávogni. Rászokott a csiripelésre és az ugatásra helyette.

De hogy üzenetem legfontosabb részét ne felejtsem, ezt követően Hortenzique ezt mondta:
-Mindenki, aki sört iszik, meg fog gebedni a világvége eljövetelekor. Mert a Földgolyóbis csak látszatra gömb alakú. A valódi természete alapján kockának sorolhatnánk be. Csak a forgásakor annyira elmosódik a nagy sebesség miatt, hogy gömbnek tűnik messziről nézve. Közelről meg laposnak. Ezért gondolták a középkorban, hogy lapos.
Itt egy hosszabb szünetet tartott. Ez nagyon lényeges, mert ha a szünete hosszát másodpercről felszorozzuk a pí négyzetével, akkor az egyenlítő hosszának a négyzetét kapjuk. Ha ezt leosztod a fent megadott számmal, nagyon fontos információ birtokába jutsz. De mindenesetre a matektanárod marhára büszke lesz rád, hogy képes vagy ilyesmire!
-A sör pedig nagyon veszélyes! - mondta - Radioaktív! ... Has-adó anyag! ... És a világvégekor a Föld megáll, és mindazok, akiknek nagy a hasuk, hirtelen lerepülnek a kocka alakú Földről, mert nem lesz mibe megkapaszkodniuk, és szörnyű halált halnak a légüres térben, ami az űr. Megszűnik a gravitáció. Minden felfelé fog esni. Ez lesz a fel-ejtés időszaka.

Ekkor, hogy a borzalmakat előrevetítse, eltorzult arcáról engedte, hogy leolvassam mindazokat a szörnyűségeket, amelyek ránk fognak következni, az emberiségre.
A legrosszabb az egészben, hogy a kedvenc focicsapatod nem lesz világbajnok. Mert a foci és a sör nagyon is egybetartozik.

De hogy felemelő legyen az üzenet vége, szállj be holnap 11 óra 11 perckor a hozzád legközelebb levő liftbe, és menj egy emelettel feljebb!
Ezzel a rezgésszintedet is megemeled, és nem is kis mértékben!
A megemelt rezgésszint pedig a káros sugárzások ellen esernyőként hatva visszaszuggerál téged abba a csavaranyaméhbeli állapotba, amelyben fogni tudod majd a közvetlenül a Tralfamadorról jövő sugárzásokat is, és a világvége utáni utópisztikus korbba is bepillantást nyerhetsz. Mert megérdemled.

És ne felejtsd el: ha ebbéli hited, meggyőződésed miatt valaki kigúnyol, akkor az azért van, mert az ő rezgésszintje sokkal mélyebben gyökerezik a tiednél, azaz az az illető egy gyökér és le fog repülni a Földről. Ő a hülye, nem te!

3 megjegyzés:

Judit írta...

Na majd a végén jó megvakútok, oszt leshetsz, ha bele is halsz a pólusváltásba vazze!

:))))

AtonHotep írta...

Na ja. Meg hát Amerikával együtt mi is elsüllyedünk itten a nagy nyugati ejurópijába... Akkor inkább megyek a Merkúrra Hortenzique Malabohoz... :D

AtonHotep írta...

...csak ottan ne legyen éppen pólusváltás... :D
Az ellen is jó a magyarok mantrája vagymije? vagy ott is csak aludni kő? :D

 
Locations of visitors to this page