kedd, június 16, 2009

Helyzetjelentés - God phones

Egy kis összefoglaló jön most a "mi történt velünk" című kérdésre. Először következzék, mondjuk a

Rossz hírek rovat

1.: A mai jégeső a redőnyünk egyik kis lécét kilyukasztotta.

2.: A számítógépet és a telefont összekötő adatkábel-féleség elveszejtette funkcionalitását. A hiba okát még keressük. Szerintem a SonyEricsson csatlakozókkal van a gond, az előző telefonomnak a töltője nem üzemelt másfél év után, hasonló okból kifolyólag. Ez a kéJszülék is kábé annyi most.

Jó hírek rovat

3.: A lakásunkra jelentkezett a vevő, 30-a után begyorsulnak a dolgok és július közepére ily módon, ha csak az isteniek nem akarnák másképpen, már az Egyesült Királyság levegőjét szívhatjuk, a Golf-áramlattal felénk sodort molekulákkal vegyítve. Munkahelyemen még nem tudnak a konkrétumokról, de ez is hamarosan változni fog.

4.: Megkaptuk a bizonyítványokat és lezártuk a tanévet. Viktor és Amarilla kitűnő lett, mint már említettem. Ezen felül Bátor is kapott egy oklevelet mint rajzművész. Mindhármukra irtó büszkék vagyunk.

És akkor, hogy ne mondd, hogy nem volt érdemes benézni, íme Viktor 3 önálló rajza és amit közösen rajzoltak a rajzszakkör többi tagjával - ahogyan a kiállításon lefényképeztem őket. (Akkor még működött az adatkábel...)

"God phones in this morning, he says he's an alien, god phones......" - vagy valami ilyesmi............. :P

Nincsenek megjegyzések:

 
Locations of visitors to this page