szerda, június 10, 2009

Az atyai szív büszkesége :)

Tegnap, midőn az oskolába mentünk a nagyokért, egyszer csak Viktor fiam osztályfőnöke "letámadott" és rám zúdította óda-áradatát nagyfiamról, akinek nem csak a sok osztállyal feljebb járó diákok rajzait überelő munkái mennek a ma nyíló kiállításra, de ennek tetejében még kitűnő is lesz. Egyébként most, negyedik végén életében először. Beérett hát a gyümölcs? :)

Amarilla lányom szintén "kezet foghat majd az igazgató nénivel", ahogyan egy osztálytársa fogalmazott, mert ő is kitűnő lett.

Bátor ugyan nem lesz az, mert ő meg az apjára ütött és egy álmodozó. Ami nem lenne baj önmagában, de amikor dolgozatnál az első oldal első fele van kitöltve csupán - igaz, hogy az hibátlanul és makulátlanul, - a többi kitöltését pedig levegőbámulással kombinált szájtátós-álmodozással helyettesítette, azt sajnos a tanerők nem tudták kellőképpen értékelni. Sebaj, a szülei azért rá is büszkék, mert például nagyon klassz dolgokat alkot agyagból is, sőt, senki olyan képregényeket nem rajzol a családban, mint ő, és a fantáziája is nagyon a helyén van! Talán Viktor alkot hasonlókat, de az ihletet sokszor az öccsétől meríti. (Mindenesetre erről pszt!)

És délután megnézzük Viktor műveit a kiállításon.

Nincsenek megjegyzések:

 
Locations of visitors to this page